Rekreativno plavanje za odrasle

zima 2020/21

Strokovno vodena rekreativna vadba za vse, ki si želijo načiti in izpopolniti različne plavalne tehnike in pridobiti plavalno vzdržljivost.
S pomočjo izkušenih učiteljev plavanja si boste zastavili osebne cilje, katere vam bomo pomagali doseči, mogoče celo preseči.

28. september 2020 – maj21
bazen Cirius, Kamnik

1x ali 2x tedensko
ponedeljek 19:30-20:30

torek 19:45-20:45
sreda 21:00-22:00      četrtek 19:45-20:45

40 EUR/ mesec

popust za družinskega člana

kopalke, brisača,
priporočljiva plavalna kapa za daljše lase ter plavalna očala

Ker v Plavalnem društvu Domžale skušamo združiti najboljše lastnosti skupinske vadbe, s kvalitetami individualnega pristopa.

INDIVIDUALEN PRISTOP

Z vsakim posameznikom se bo izkušen plavalni učitelj pogovoril o osebnih željah, pričakovanjih in ciljih. Glede na to bo oblikovana tudi vadba.

PLAVANJE JE ZDRAVA OBLIKA REKREACIJE

Z našo vadbo vplivate na moč celotnega telesa, gibljivost, zavedanje telesa ter plavalno vzdržljivost. Z redno vadbo pozitivno vplivate na srce-žilje in lokomotorni sistem.

KVALITETA UČENJA

Strokovnost in občutek za človeka gresta pri nas z roko v roki. Vedno se potrudimo, da napredujete, hkrati pa pazimo, da vadba ni prezahtevna niti prelahka.

Cena in plačilo?

Zaradi nepredvidljivih časov je do nadalnjega možno le sprotno mesečno plačilo programa. Plača se na začetku meseca za tekoči mesec.

Cena programa 1-krat tedensko: 40 EUR/ mesec

Cena programa 2-krat tedensko: 75 EUR/ mesec

Družinski člani imajo 5 EUR popusta.

Moje znanje plavanja je slabo. Ali se vseeno lahko prijavim?

Seveda, zato smo tukaj! Glede na vaše znanje plavanja, boste utrjevali plavalne tehnike in pridobivali kondicijo. Tisti s slabšim znanjem plavanja boste začeli z osnovnimi vajami, tisti, ki pa znajo že več, bodo vadili kar morajo za učinkovito in racionalno plavanje še izpopolniti. Neplavalcem svetujemo najprej nekaj individualnih ur učenja plavanja, da se jim bo kasneje lažje vključiti v skupinski program. Za individualne ure KLIKNITE TUKAJ.

Kako je z omejitvami in preventivnimi ukrepi vlade?

Vse naše člane prosimo, da spoštujejo navodila upravljalca bazena. Pridržujemo si pravico do spremembe oz. odpovedi programa, v kolikor nam omejitve ne bodo dopuščale uporabe bazena. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ostanimo zdravi.

Galerija utrinkov