Rekreativno plavanje za odrasle

zima 2019/20

Strokovno vodena rekreativna vadba za vse, ki si želijo načiti in izpopolniti različne plavalne tehnike in pridobiti plavalno vzdržljivost.
S pomočjo izkušenih učiteljev plavanja si boste zastavili osebne cilje, katere vam bomo pomagali doseči, mogoče celo preseči.

KDAJ IN KJE:
oktober 2019 – maj 2020
bazen Cirius, Kamnik

TERMIN:
1x ali 2x tedensko
ponedeljek 19:30-20:30

torek 19:45-20:45            
sreda 21:00-22:00         četrtek 19:45-20:45

 

CENA:
140 EUR za 4 mesece     popust za družinskega člana

OPREMA:
kopalke, brisača,
priporočljiva plavalna kapa za daljše lase ter plavalna očala

Zakaj se odločiti za plavanje pri nas?

Ker v Plavalnem društvu Domžale skušamo združiti najboljše lastnosti skupinske vadbe, s kvalitetami individualnega pristopa.

INDIVIDUALEN PRISTOP

Z vsakim posameznikom se bo izkušen plavalni učitelj pogovoril o osebnih željah, pričakovanjih in ciljih. Glede na to bo oblikovana tudi vadba.

PLAVANJE JE ZDRAVA OBLIKA REKREACIJE

Z našo vadbo vplivate na moč celotnega telesa, gibljivost, zavedanje telesa ter plavalno vzdržljivost. Z redno vadbo pozitivno vplivate na srce-žilje in lokomotorni sistem.

KVALITETA UČENJA

Strokovnost in občutek za človeka gresta pri nas z roko v roki. Vedno se potrudimo, da napredujete, hkrati pa pazimo, da vadba ni prezahtevna niti prelahka.

Pogosta vprašanja

Cena in plačilo?

Obdobje rekreativnega plavanja je razdeljeno na dve obdobji:

  • oktober-januar
  • februar-maj

Vadba 1-krat tedensko:

Enkratno plačilo 140 EUR za eno obdobje štirih mesecev

Plačilo v dveh obrokih: 2×80 EUR za eno obdobje štirih mesecev

Vadba 2-krat tedensko:

Enkratno plačilo: 220 EUR za eno obdobje štirih mesecev

Plačilo v dveh obrokih: 2×120 EUR za eno obdobje štirih mesecev

Drugi član v družini ima na obdobje 20 EUR popusta.

Moje znanje plavanja je slabo. Ali se vseeno lahko prijavim?

Seveda, zato smo tukaj! Glede na vaše znanje plavanja, boste utrjevali plavalne tehnike in pridobivali kondicijo. Tisti s slabšim znanjem plavanja boste začeli z osnovnimi vajami, tisti, ki pa znajo že več, bodo vadili kar morajo za učinkovito in racionalno plavanje še izpopolniti. Neplavalcem svetujemo najprej nekaj individualnih ur učenja plavanja, da se jim bo kasneje lažje vključiti v skupinski program. Za individualne ure KLIKNITE TUKAJ.

Galerija utrinkov

Kaj o nas pravijo zadovoljni plavalci:

Biti učitelj, ki je sposoben izstopiti iz znanih okvirjev metod učenja otrok, se tudi sam pripravljen učiti v tem procesu ter sprejeti/slišati otroka s posebnimi potrebami, je dragocenost, ki jo Gaja ima. Pod njenim strokovnim in empatičnim pristopom je Leon premagal svoje strahove in neverjetno napreduje v plavanju. Renata D. iz Domžal

Odkar se poznam sem imela strah pred vodo. Nisem si predstavljala da bi sploh kdaj lahko plavala v globoki vodi. To je bila zame nočna mora. Pri 27ih letih sem se odločila da ta strah premagam. Gospo Gajo sem našla na internetu in ko sem jo poklicala sva se dogovorili za prvo uro tečaja plavanja. Nisem rabila več kot deset ur, ravno tako kot je predvidela že ob prvi uri. Azra R. iz Kamnika

Hči Maša (10 let) ima že od rojstva zelo rada vodo. Zato smo jo pri 2 letih starosti vpisali v prvi tečaj plavanja, delno tudi zaradi težav z hrbtenico. V tem času je spoznala kar nekaj plavalnih šol in vaditeljev oziroma učiteljev plavanja a pravi razcvet je doživela šele jeseni leta 2016, ko je začela vaditi z Gajo. Vanja M. iz Kamnika

Za vsa vprašanja, pomoč ali nasvete
se vedno lahko obrnete na nas.