Rekreativno plavanje za odrasle

zima 2018/19

Strokovno vodena rekreativna vadba za vse, ki si želijo načiti in izpopolniti različne plavalne tehnike in pridobiti plavalno vzdržljivost.
S pomočjo izkušenih učiteljev plavanja si boste zastavili osebne cilje, katere vam bomo pomagali doseči, mogoče celo preseči.

oktober 2018 – maj 2019
bazen Cirius, Kamnik

1x ali 2x tedensko
ponedeljek 19:30-20:30

torek 19:45-21:00
sreda 21:00-22:00

120 EUR za 4 mesece

kopalke, brisača,
priporočljiva plavalna kapa za daljše lase ter plavalna očala

Ker v Plavalnem društvu Domžale skušamo združiti najboljše lastnosti skupinske vadbe, s kvalitetami individualnega pristopa.

INDIVIDUALEN PRISTOP

Z vsakim posameznikom se bo izkušen plavalni učitelj pogovoril o osebnih željah, pričakovanjih in ciljih. Glede na to bo oblikovana tudi vadba.

PLAVANJE JE ZDRAVA OBLIKA REKREACIJE

Z našo vadbo vplivate na moč celotnega telesa, gibljivost, zavedanje telesa ter plavalno vzdržljivost. Z redno vadbo pozitivno vplivate na srce-žilje in lokomotorni sistem.

KVALITETA UČENJA

Strokovnost in občutek za človeka gresta pri nas z roko v roki. Vedno se potrudimo, da napredujete, hkrati pa pazimo, da vadba ni prezahtevna niti prelahka.

Cena in plačilo?

Obdobje rekreativnega plavanja je razdeljeno na dve obdobji:

• oktober-januar
  • februar-maj

Vadba 1-krat tedensko:

Enkratno plačilo 120 EUR za eno obdobje štirih mesecev

Plačilo v dveh obrokih: 2×70 EUR za eno obdobje štirih mesecev

Vadba 2-krat tedensko:

Enkratno plačilo: 200 EUR za eno obdobje štirih mesecev

Plačilo v dveh obrokih: 2×110 EUR za eno obdobje štirih mesecev

Drugi član v družini ima na obdobje 10 EUR popusta.

Moje znanje plavanja je slabo. Ali se vseeno lahko prijavim?

Seveda, zato smo tukaj! Glede na vaše znanje plavanja, boste utrjevali plavalne tehnike in pridobivali kondicijo. Tisti s slabšim znanjem plavanja boste začeli z osnovnimi vajami, tisti, ki pa znajo že več, bodo vadili kar morajo za učinkovito in racionalno plavanje še izpopolniti. Neplavalcem svetujemo najprej nekaj individualnih ur učenja plavanja, da se jim bo kasneje lažje vključiti v skupinski program. Za individualne ure KLIKNITE TUKAJ.

Galerija utrinkov