Rekreativno plavanje

zima 2023/24

Strokovno vodena rekreativna vadba za vse, ki si želijo naučiti in izpopolniti različne plavalne tehnike in pridobiti plavalno vzdržljivost.
S pomočjo izkušenih učiteljev plavanja si boste zastavili osebne cilje, katere vam bomo pomagali doseči, mogoče celo preseči.

KDAJ IN KJE:
2. oktober 2023 – junij 2024
bazen Cirius, Kamnik

TERMIN:
1x ali 2x tedensko
ponedeljek 19:30-20:30*
torek 19:45-20:45*

četrtek 19:45-20:45

*ob ponedeljkih so na vadbi vsi rekreativci, pri čemer bo ena skupina namenjena zelo dobrim plavalcem, ob torkih bo ena skupina namenjena slabšim plavalcem/začetnikom

 

CENA:
60 EUR/ mesec

popust za družinskega člana

OPREMA:
kopalke, brisača,
priporočljiva plavalna kapa za daljše lase ter plavalna očala

Po uspešno izpolnjeni spletni prijavnici boste v svojo e-pošto prejeli avtomatsko kopijo prijave. Preverite podatke in počakajte na naše informacije za začetek, ki jih boste prejeli po e-pošti nekaj dni pred začetkom izbranega programa. V kolikor bomo začeli kasneje kot 2.10. zaradi sanacije bazena po poplavah, boste o tem pravočasno obveščeni po e-pošti.

Zakaj se odločiti za plavanje pri nas?

Ker v Plavalnem društvu Domžale skušamo združiti najboljše lastnosti skupinske vadbe, s kvalitetami individualnega pristopa.

INDIVIDUALEN PRISTOP

Z vsakim posameznikom se bo izkušen plavalni učitelj pogovoril o osebnih željah, pričakovanjih in ciljih. Glede na to bo oblikovana tudi vadba.

PLAVANJE JE ZDRAVA OBLIKA REKREACIJE

Z našo vadbo vplivate na moč celotnega telesa, gibljivost, zavedanje telesa ter plavalno vzdržljivost. Z redno vadbo pozitivno vplivate na srce-žilje in lokomotorni sistem.

KVALITETA UČENJA

Strokovnost in občutek za človeka gresta pri nas z roko v roki. Vedno se potrudimo, da napredujete, hkrati pa pazimo, da vadba ni prezahtevna niti prelahka.

Pogosta vprašanja

Cena in plačilo?

Plačila bodo v 3-mesečnih sklopih. Plača se na začetku sklopa za tekoči sklop.

Cena programa 1-krat tedensko: 60 EUR/ mesec

Cena programa 2-krat tedensko: 110 EUR/ mesec

Družinski člani imajo 5 EUR popusta.

Ali lahko plavam ob ponedeljkih če nisem dober plavalec ali ob torkih, če sem boljši?

Vsak lahko plava v vseh terminih. Za lažjo organizacijo pa svetujemo ponedeljkov termin za boljše in torkov termin za slabše plavalce. Vendar lahko tudi začetniki plavajo v ponedeljkovem terminu in nadaljevalci v torkovem terminu, vadbo vedno prilagodimo vsakemu plavalcu, glede na njegove potrebe.

Pridržujemo si pravico do spremembe oz. odpovedi programa zaradi okoliščin na katere nimamo vpliva. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Moje znanje plavanja je slabo. Ali se vseeno lahko prijavim?

Seveda, zato smo tukaj! Če le lahko, izberite torkov termin. Glede na vaše znanje plavanja, boste utrjevali plavalne tehnike in pridobivali kondicijo. Tisti s slabšim znanjem plavanja boste začeli z osnovnimi vajami, tisti, ki pa znajo že več, bodo vadili kar morajo za učinkovito in racionalno plavanje še izpopolniti. Neplavalcem svetujemo najprej nekaj individualnih ur učenja plavanja, da se jim bo kasneje lažje vključiti v skupinski program. Za individualne ure KLIKNITE TUKAJ.

Imam najstnika, ki bi želel rekreativno plavati. Ali lahko plava v tem programu?

Mladostniki, ki bi želeli rekreativno plavati lahko pridejo na program rekreativnega plavanja skupaj s starši ali sami. Vsekakor bodo deležni plavalnega treninga kot odrasli. Vadba se vedno prilagodi sposobnostim vadečih.

Galerija utrinkov

Kaj o nas pravijo zadovoljni plavalci:

Biti učitelj, ki je sposoben izstopiti iz znanih okvirjev metod učenja otrok, se tudi sam pripravljen učiti v tem procesu ter sprejeti/slišati otroka s posebnimi potrebami, je dragocenost, ki jo Gaja ima. Pod njenim strokovnim in empatičnim pristopom je Leon premagal svoje strahove in neverjetno napreduje v plavanju. Renata D. iz Domžal

Odkar se poznam sem imela strah pred vodo. Nisem si predstavljala da bi sploh kdaj lahko plavala v globoki vodi. To je bila zame nočna mora. Pri 27ih letih sem se odločila da ta strah premagam. Gospo Gajo sem našla na internetu in ko sem jo poklicala sva se dogovorili za prvo uro tečaja plavanja. Nisem rabila več kot deset ur, ravno tako kot je predvidela že ob prvi uri. Azra R. iz Kamnika

Hči Maša (10 let) ima že od rojstva zelo rada vodo. Zato smo jo pri 2 letih starosti vpisali v prvi tečaj plavanja, delno tudi zaradi težav z hrbtenico. V tem času je spoznala kar nekaj plavalnih šol in vaditeljev oziroma učiteljev plavanja a pravi razcvet je doživela šele jeseni leta 2016, ko je začela vaditi z Gajo. Vanja M. iz Kamnika

Za vsa vprašanja, pomoč ali nasvete
se vedno lahko obrnete na nas.