Predpoletni plavalni tečaj

Namenjen je predšolskim in šolskim otrokom, ki bi se radi pred poletjem
prilagodili na vodo, naučili plavati ali izboljšati svojo plavalno tehniko.
Z otroki bodo delali izkušeni učitelji plavanja, ki bodo na zabaven način pri
vsakem otroku dosegli kar največji napredek.

KDAJ IN KJE:
10.5.-17.6.2022,
bazen Cirius Kamnik

TERMIN:
torek 16:00-17:00

petek 15:30-16:30

 

 

CENA:
110 EUR

OPREMA:
kopalke in brisača

Zakaj se odločiti za plavanje pri nas?

Ker vam v Plavalnem društvu Domžale prisluhnemo.

VARNOST in KVALITETA

Na tečaju oblikujemo homogene skupine in optimalno število vadečih na učitelja, da se otroci v skupini zabavajo in drug drugega motivirajo, hkrati pa učitelj poskrbi za red in disciplino ter individualen napredek vsakega otroka.

ZABAVA

Velik poudarek dajemo učenju skozi igro. Pomemben je tudi občutek napredka ter ponos ob usvojitvi novih spretnosti. Vse to predstavlja notranjo motivacijo za vedno nove uspehe v vodi.

PRILAGODLJIVOST

Zdravstvene, osebnostne, socialne in druge posebnosti niso ovira. Z dobro medsebojno komunikacijo bomo kos vsemu.

Pogosta vprašanja

Ali lahko otrok plavalni tečaj obiskuje le enkrat tedensko?

Seveda lahko, vendar priporočamo obisk dvakrat tedensko, ker je učni načrt postavljen tako, da se otroci učijo hitro in učinkovito. Ob zmanjšanem obisku je napredek manjši. Cena tečaja za obisk enkrat tedensko je 60 EUR.

Kolikšna je starostna omejitev otrok za vpis v plavalni tečaj? Ali se tečaja lahko udeleži otrok mlajši od omejitve?

Starostna omejitev je 3 leta, vendar so otroci pri svojih letih različno dojemljivi za spremembo okolja, nove izkušnje, delo v skupini, odsotnost staršev itd. Z veseljem se potrudimo in ustrežemo vašim željam, vendar je le od pripravljenosti otroka odvisno ali bo na tečaju lahko sodeloval ali pa se ga bo udeležil, ko bo zrelejši.

Kaj je všteto v ceno tečaja in kako je s plačilom?

V ceno tečaja je všteta vstopnina na bazen, strokovno delo učiteljev plavanja, uporaba plavalnih pripomočkov, diploma ob koncu tečaja in še eno uporabno darilo 🙂 Plačilo boste poravnali na podlagi poslanih informacij o plačilu, ki jih boste prejeli preko e-pošte pred začetkom tečaja.

Kako je z vračilom denarja ob odsotnosti otroka?

Denarja za odsotnost ne vračamo. Izjema je opravičena odsotnost zaradi zdravstvenih težav otroka (ki jo dokažete z zdravniškim potrdilom) in bo obravnavana za vsakega posameznika posebej.

Galerija utrinkov iz naših tečajev

Kaj o nas pravijo zadovoljni plavalci:

Biti učitelj, ki je sposoben izstopiti iz znanih okvirjev metod učenja otrok, se tudi sam pripravljen učiti v tem procesu ter sprejeti/slišati otroka s posebnimi potrebami, je dragocenost, ki jo Gaja ima. Pod njenim strokovnim in empatičnim pristopom je Leon premagal svoje strahove in neverjetno napreduje v plavanju. Renata D. iz Domžal

Odkar se poznam sem imela strah pred vodo. Nisem si predstavljala da bi sploh kdaj lahko plavala v globoki vodi. To je bila zame nočna mora. Pri 27ih letih sem se odločila da ta strah premagam. Gospo Gajo sem našla na internetu in ko sem jo poklicala sva se dogovorili za prvo uro tečaja plavanja. Nisem rabila več kot deset ur, ravno tako kot je predvidela že ob prvi uri. Azra R. iz Kamnika

Hči Maša (10 let) ima že od rojstva zelo rada vodo. Zato smo jo pri 2 letih starosti vpisali v prvi tečaj plavanja, delno tudi zaradi težav z hrbtenico. V tem času je spoznala kar nekaj plavalnih šol in vaditeljev oziroma učiteljev plavanja a pravi razcvet je doživela šele jeseni leta 2016, ko je začela vaditi z Gajo. Vanja M. iz Kamnika

Za vsa vprašanja, pomoč ali nasvete
se vedno lahko obrnete na nas.