Predpoletni plavalni tečaj

Namenjen je predšolskim in šolskim otrokom, ki bi se radi pred poletjem
prilagodili na vodo, naučili plavati ali izboljšati svojo plavalno tehniko.
Z otroki bodo delali izkušeni učitelji plavanja, ki bodo na zabaven način pri
vsakem otroku dosegli kar največji napredek.

7.5.-18.6.2019,
bazen Cirius Kamnik

2x tedensko,
torek 16:00-17:00 in
petek 15:30-16:30

90 EUR
popust za 2. in 3. otroka

kopalke in brisača

Število mest je omejeno. Na voljo le še nekaj prostih mest.

Ker vam v Plavalnem društvu Domžale prisluhnemo.

VARNOST in KVALITETA

Na tečaju oblikujemo homogene skupine in optimalno število vadečih na učitelja, da se otroci v skupini zabavajo in drug drugega motivirajo, hkrati pa učitelj poskrbi za red in disciplino ter individualen napredek vsakega otroka.

ZABAVA

Velik poudarek dajemo učenju skozi igro. Pomemben je tudi občutek napredka ter ponos ob usvojitvi novih spretnosti. Vse to predstavlja notranjo motivacijo za vedno nove uspehe v vodi.

PRILAGODLJIVOST

Zdravstvene, osebnostne, socialne in druge posebnosti niso ovira. Z dobro medsebojno komunikacijo bomo kos vsemu.

Ali lahko otrok plavalni tečaj obiskuje le enkrat tedensko?

Seveda lahko, vendar priporočamo obisk dvakrat tedensko, ker je učni načrt postavljen tako, da se otroci učijo hitro in učinkovito. Ob zmanjšanem obisku je napredek manjši. Cena tečaja za obisk enkrat tedensko je 55 EUR.

Kolikšna je starostna omejitev otrok za vpis v plavalni tečaj? Ali se tečaja lahko udeleži otrok mlajši od omejitve?

Starostna omejitev je 3 leta, vendar so otroci pri svojih letih različno dojemljivi za spremembo okolja, nove izkušnje, delo v skupini, odsotnost staršev itd. Z veseljem se potrudimo in ustrežemo vašim željam, vendar je le od pripravljenosti otroka odvisno ali bo na tečaju lahko sodeloval ali pa se ga bo udeležil, ko bo zrelejši.

Kaj je všteto v ceno tečaja in kako je s plačilom?

V ceno tečaja je všteta vstopnina na bazen, strokovno delo učiteljev plavanja, uporaba plavalnih pripomočkov, diploma ob koncu tečaja in še eno uporabno darilo 🙂 Plačilo boste poravnali na podlagi poslanih informacij o plačilu, ki jih boste prejeli preko e-pošte pred začetkom tečaja.

Kako je z vračilom denarja ob odsotnosti otroka?

Denarja za odsotnost ne vračamo. Izjema je opravičena odsotnost zaradi zdravstvenih težav otroka (ki jo dokažete z zdravniškim potrdilom) in bo obravnavana za vsakega posameznika posebej.

Galerija utrinkov iz naših tečajev