Pomlad je tukaj in naša celoletna šola plavanja se bo konec aprila zaključila. Otroci so plavali od oktobra do aprila in se seveda veliko naučili. Izgleda, da se nekateri pod vodo počutijo še bolje, kot nad vodo 🙂

Maja se bo začel predpoletni plavalni tečajkaterega namen je naučiti se, izpopolniti plavanje še pred poletnimi dopusti in uživancijo na morju.

Med poletnimi počitnicami bomo za otroke že 3. leto zapored pripravili 3 termine naših poletnih počitnic s plavanjem in gimnastiko! Dva popolnoma različna športa ponujata otrokom toliko gibalnih informacij, da so po dveh tednih programa pravi športniki. Seveda poskrbimo, da so športniki z največjimi nasmehi 🙂

Za seniorje bomo v juliju in avgustu pripravili dvakrat po en teden tečaja plavanja za neplavalce in plavalce. S tem projektom, ki bo potekal tudi letos že 3. leto, želimo spodbuditi vse starejše in in tudi tiste manj starejše, da zaplavajo z nami! Neplavalce pripravimo do tega, da se vode (skoraj) nič več ne bojijo ter celo splavajo. Vedno pa promoviramo šport in gibanje za zdravje!

Za vse, ki bi se med poletjem radi osvežili in zraven tudi zaplavali, smo vam z veseljem na voljo. Prilagodili se bomo vašim željam.

Zaplavajte z nami!