Plavanje z vodno aerobiko

zima 2023/24

Strokovno vodena vadba za vse starejše, ki si želijo zdrave rekreacije, poleg tega, pa je to odlična priložnost za učenje plavanja in izpopolnjevanje plavalnih tehnik. Seveda se lahko priključijo tudi mlajši odrasli začetniki.

V dobri družbi in s pomočjo izkušenih učiteljev plavanja boste dosegli osebno zadovoljstvo in napredek v tehniki plavanja. Letos plavanju dodajamo še vodno aerobiko in telovadbo, s čimer boste gibljivejši, močnejši, hkrati pa boste krepili srce-žilni in dihalni sistem, kar je bistvenega pomena.

KDAJ IN KJE:

7. oktober 2023 – april 2024

bazen Cirius, Kamnik 

*v kolikor bo začetek kasnejši zaradi sanacije bazena po poplavi, boste o tem pravočasno obveščeni

TERMIN:
ob sobotah 
7:30-8:30

CENA:
50 EUR/mesec

OPREMA:
kopalke, brisača, plastenka z vodo

Zakaj se odločiti za plavanje pri nas?

Ker se v Plavalnem društvu Domžale potrudimo za vsakogar.

LETA NISO POMEMBNA

Nikoli niste prestari za novo znanje ali spretnost. Še posebej, če to koristi vašemu zdravju ali premagovanju strahu. Naši učitelji vam bodo z veseljem prisluhnili in vas spodbudili k napredku. Vsekakor pa velja rek: “Vaja dela mojstra!”

PLAVANJE JE ZDRAVA OBLIKA REKREACIJE

Z našo vadbo vplivate na moč celotnega telesa, gibljivost in funkcionalne sposobnosti, ki so tri najbolj pomembne značilnosti kvalitetne vadbe za starostnike. Poleg skrbi za telo pa boste ob dobri družbi poskrbeli še za svojega duha.

PRISLUHNEMO VAŠIM ŽELJAM

Napredovanje v tehniki ali le nekaj razgibavanja v vodi. Odločitev je vaša, naša naloga pa je, da vam pomagamo uresničiti vaše cilje.

Galerija utrinkov

Kaj o nas pravijo zadovoljni plavalci:

Biti učitelj, ki je sposoben izstopiti iz znanih okvirjev metod učenja otrok, se tudi sam pripravljen učiti v tem procesu ter sprejeti/slišati otroka s posebnimi potrebami, je dragocenost, ki jo Gaja ima. Pod njenim strokovnim in empatičnim pristopom je Leon premagal svoje strahove in neverjetno napreduje v plavanju. Renata D. iz Domžal

Odkar se poznam sem imela strah pred vodo. Nisem si predstavljala da bi sploh kdaj lahko plavala v globoki vodi. To je bila zame nočna mora. Pri 27ih letih sem se odločila da ta strah premagam. Gospo Gajo sem našla na internetu in ko sem jo poklicala sva se dogovorili za prvo uro tečaja plavanja. Nisem rabila več kot deset ur, ravno tako kot je predvidela že ob prvi uri. Azra R. iz Kamnika

Hči Maša (10 let) ima že od rojstva zelo rada vodo. Zato smo jo pri 2 letih starosti vpisali v prvi tečaj plavanja, delno tudi zaradi težav z hrbtenico. V tem času je spoznala kar nekaj plavalnih šol in vaditeljev oziroma učiteljev plavanja a pravi razcvet je doživela šele jeseni leta 2016, ko je začela vaditi z Gajo. Vanja M. iz Kamnika

Za vsa vprašanja, pomoč ali nasvete
se vedno lahko obrnete na nas.