Plavanje za seniorje

zima 2018/19

Strokovno vodena vadba za vse starejše, ki si želijo zdrave rekreacije, poleg tega, pa je to odlična priložnost za učenje plavanja in izpopolnjevanje plavalnih tehnik.

V dobri družbi in s pomočjo izkušenih učiteljev plavanja boste dosegli osebno zadovoljstvo in napredek v tehniki plavanja, kot tudi v gibljivosti, moči in funkcionalnih sposobnostih, kar je za starejše bistvenega pomena.

KDAJ IN KJE:

oktober 2018 – april 2019

bazen Cirius, Kamnik 

TERMIN:
ob sobotah 
7:30-8:30

CENA:
30EUR/mesec

OPREMA:
kopalke, brisača, plastenka z vodo

Poletje 2019

V juliju in avgustu bomo organizirali dvakrat po en teden plavanja za seniorje na domžalskem kopališču.

Več informacij bo na voljo kmalu, do takrat pa smo vam z veseljem na voljo.

Zakaj se odločiti za plavanje pri nas?

Ker se v Plavalnem društvu Domžale potrudimo za vsakogar.

LETA NISO POMEMBNA

Nikoli niste prestari za novo znanje ali spretnost. Še posebej, če to koristi vašemu zdravju ali premagovanju strahu. Naši učitelji vam bodo z veseljem prisluhnili in vas spodbudili k napredku. Vsekakor pa velja rek: “Vaja dela mojstra!”

PLAVANJE JE ZDRAVA OBLIKA REKREACIJE

Z našo vadbo vplivate na moč celotnega telesa, gibljivost in funkcionalne sposobnosti, ki so tri najbolj pomembne značilnosti kvalitetne vadbe za starostnike. Poleg skrbi za telo pa boste ob dobri družbi poskrbeli še za svojega duha.

PRISLUHNEMO VAŠIM ŽELJAM

Napredovanje v tehniki ali le nekaj razgibavanja v vodi. Odločitev je vaša, naša naloga pa je, da vam pomagamo uresničiti vaše cilje.

Galerija utrinkov

Kaj o nas pravijo zadovoljni plavalci:

Biti učitelj, ki je sposoben izstopiti iz znanih okvirjev metod učenja otrok, se tudi sam pripravljen učiti v tem procesu ter sprejeti/slišati otroka s posebnimi potrebami, je dragocenost, ki jo Gaja ima. Pod njenim strokovnim in empatičnim pristopom je Leon premagal svoje strahove in neverjetno napreduje v plavanju. Renata D. iz Domžal

Odkar se poznam sem imela strah pred vodo. Nisem si predstavljala da bi sploh kdaj lahko plavala v globoki vodi. To je bila zame nočna mora. Pri 27ih letih sem se odločila da ta strah premagam. Gospo Gajo sem našla na internetu in ko sem jo poklicala sva se dogovorili za prvo uro tečaja plavanja. Nisem rabila več kot deset ur, ravno tako kot je predvidela že ob prvi uri. Azra R. iz Kamnika

Hči Maša (10 let) ima že od rojstva zelo rada vodo. Zato smo jo pri 2 letih starosti vpisali v prvi tečaj plavanja, delno tudi zaradi težav z hrbtenico. V tem času je spoznala kar nekaj plavalnih šol in vaditeljev oziroma učiteljev plavanja a pravi razcvet je doživela šele jeseni leta 2016, ko je začela vaditi z Gajo. Vanja M. iz Kamnika

Za vsa vprašanja, pomoč ali nasvete
se vedno lahko obrnete na nas.