Nadstandardni plavalni tečaj za otroke

3 otroci na 1 učitelja

Namenjen je otrokom od 3. leta dalje, ki bi se radi prilagodili na vodo, se naučili plavati ali še izboljšali plavalne tehnike.
Skoraj tako individualen pristop kot pri individualnih urah 1 na 1, vendar z možnostjo igric v skupini. Predstavljamo vam najboljše iz obeh svetov – individualnega in skupinskega učenja.

Dvomesečni termini:

2. 11. – 21. 12. 2020

ostali termini bodo razpisani naknadno

bazen Cirius Kamnik

ponedeljek 15:30 – 16:30

145 EUR s popustom
za 2. ali 3. otroka

kopalke, brisača

Ker znamo združiti intenzivno učenje in sproščeno igro.

INDIVIDUALNI PRISTOP

Zelo majhna skupina otrok omogoča individualni pristop k učenju in prilagajanje vaj sposobnostim vsakega otroka posebej. To omogoča hitrejše, kvalitetnejše, učinkovitejše učenje.

DOSEŽEN CILJ

Pogovorili se bomo o otrokovih in vaših željah in pričakovanjih in tako dosegli skupne zastavljene cilje.

ZABAVA V SKUPINI

Ker je to vseeno delo v skupinici, se odpirajo možnosti igric, medsebojnega sodelovanja in spontane igre otrok med seboj, česar pri individualnih urah ne moremo doseči.

Kolikšna je starostna omejitev otrok za vpis v plavalni tečaj? Ali se tečaja lahko udeleži otrok mlajši od omejitve?

Starostna omejitev je 3 leta, vendar so otroci pri svojih letih različno dojemljivi za spremembo okolja, nove izkušnje, delo v skupini, odsotnost staršev itd. Z veseljem se potrudimo in ustrežemo vašim željam, vendar je le od pripravljenosti otroka odvisno ali bo na tečaju lahko sodeloval ali pa se ga bo udeležil, ko bo zrelejši.

Kako je z vračilom denarja ob odsotnosti otroka?

Denarja za odsotnost ne vračamo. Daljše odsotnosti bomo obravnavali posebej in skušali urediti nadomeščanje za zdravniško opravičljive izostanke.

Koliko časa traja tečaj?

Vadba v vodi traja eno uro – 60 minut.

Ali bo tečaj sigurno izveden?

Tečaj bomo izvedli ob prijavi minimalno 3 otrok. V kolikor bi zaradi ukrepov vlade zaprli bazen, se bomo prilagodili in tečaj nadaljevali, ko bo to mogoče.

Kaj je všteto v ceno tečaja in kako je s plačilom?

V ceno tečaja je všteta vstopnina na bazen, strokovno delo učiteljev plavanja, uporaba plavalnih pripomočkov, diploma ob koncu tečaja. Plačilo boste poravnali na podlagi poslanih informacij o plačilu, ki jih boste prejeli preko e-pošte pred začetkom tečaja.