Nadstandardni plavalni tečaj za otroke

3 otroci na 1 učitelja

Namenjen je otrokom od 3. leta dalje, ki bi se radi prilagodili na vodo, se naučili plavati ali še izboljšali plavalne tehnike.
Skoraj tako individualen pristop kot pri individualnih urah 1 na 1, vendar z možnostjo igric v skupini. Predstavljamo vam najboljše iz obeh svetov – individualnega in skupinskega učenja.

KDAJ IN KJE:
Dvomesečni termini:

2. 11. – 21. 12. 2020

ostali termini bodo razpisani naknadno

bazen Cirius Kamnik

TERMIN:
ponedeljek 15:30 – 16:30

CENA:
145 EUR s popustom
za 2. ali 3. otroka

OPREMA:
kopalke, brisača

Zakaj se odločiti za plavanje pri nas?

Ker znamo združiti intenzivno učenje in sproščeno igro.

INDIVIDUALNI PRISTOP

Zelo majhna skupina otrok omogoča individualni pristop k učenju in prilagajanje vaj sposobnostim vsakega otroka posebej. To omogoča hitrejše, kvalitetnejše, učinkovitejše učenje. 

DOSEŽEN CILJ

Pogovorili se bomo o otrokovih in vaših željah in pričakovanjih in tako dosegli skupne zastavljene cilje.

 

ZABAVA V SKUPINI

Ker je to vseeno delo v skupinici, se odpirajo možnosti igric, medsebojnega sodelovanja in spontane igre otrok med seboj, česar pri individualnih urah ne moremo doseči.

Pogosta vprašanja

Kolikšna je starostna omejitev otrok za vpis v plavalni tečaj? Ali se tečaja lahko udeleži otrok mlajši od omejitve?

Starostna omejitev je 3 leta, vendar so otroci pri svojih letih različno dojemljivi za spremembo okolja, nove izkušnje, delo v skupini, odsotnost staršev itd. Z veseljem se potrudimo in ustrežemo vašim željam, vendar je le od pripravljenosti otroka odvisno ali bo na tečaju lahko sodeloval ali pa se ga bo udeležil, ko bo zrelejši.

Kako je z vračilom denarja ob odsotnosti otroka?

Denarja za odsotnost ne vračamo. Daljše odsotnosti bomo obravnavali posebej in skušali urediti nadomeščanje za zdravniško opravičljive izostanke.

Koliko časa traja tečaj?

Vadba v vodi traja eno uro – 60 minut.

Ali bo tečaj sigurno izveden?

Tečaj bomo izvedli ob prijavi minimalno 3 otrok. V kolikor bi zaradi ukrepov vlade zaprli bazen, se bomo prilagodili in tečaj nadaljevali, ko bo to mogoče.

Kaj je všteto v ceno tečaja in kako je s plačilom?

V ceno tečaja je všteta vstopnina na bazen, strokovno delo učiteljev plavanja, uporaba plavalnih pripomočkov, diploma ob koncu tečaja. Plačilo boste poravnali na podlagi poslanih informacij o plačilu, ki jih boste prejeli preko e-pošte pred začetkom tečaja.

Kaj o nas pravijo zadovoljni plavalci:

Biti učitelj, ki je sposoben izstopiti iz znanih okvirjev metod učenja otrok, se tudi sam pripravljen učiti v tem procesu ter sprejeti/slišati otroka s posebnimi potrebami, je dragocenost, ki jo Gaja ima. Pod njenim strokovnim in empatičnim pristopom je Leon premagal svoje strahove in neverjetno napreduje v plavanju. Renata D. iz Domžal

Odkar se poznam sem imela strah pred vodo. Nisem si predstavljala da bi sploh kdaj lahko plavala v globoki vodi. To je bila zame nočna mora. Pri 27ih letih sem se odločila da ta strah premagam. Gospo Gajo sem našla na internetu in ko sem jo poklicala sva se dogovorili za prvo uro tečaja plavanja. Nisem rabila več kot deset ur, ravno tako kot je predvidela že ob prvi uri. Azra R. iz Kamnika

Hči Maša (10 let) ima že od rojstva zelo rada vodo. Zato smo jo pri 2 letih starosti vpisali v prvi tečaj plavanja, delno tudi zaradi težav z hrbtenico. V tem času je spoznala kar nekaj plavalnih šol in vaditeljev oziroma učiteljev plavanja a pravi razcvet je doživela šele jeseni leta 2016, ko je začela vaditi z Gajo. Vanja M. iz Kamnika

Za vsa vprašanja, pomoč ali nasvete
se vedno lahko obrnete na nas.