Hitri poletni plavalni tečaji

enotedenski termini – poletje 2023

 

 

Namenjen je predšolskim in šolskim otrokom, ki bi se radi hitro in učinkovito
prilagodili na vodo, naučili plavati ali izboljšali svojo plavalno tehniko.
Z otroki bodo delali izkušeni učitelji plavanja, ki bodo na zabaven način pri
vsakem otroku dosegli kar največji napredek.

KDAJ IN KJE:
1. termin: 19.6.-23.6.2023

2. termin: 26.6.-30.6.2023

3. termin: 3.7.-7.7.2023

4. termin: 10.7.-14.7.2023

5. termin: 17.7.-21.7.2023

6. termin: 7.8.-11.8.2023

letno koplišče Pod skalco v Kamniku

 

TERMIN:
1 teden vsak dan 
od ponedeljka do petka,
16:00-17:30

CENA:
90 EUR

popust za brate in sestre

OPREMA:
kopalke in brisača

Po uspešno izpolnjeni spletni prijavnici boste v svojo e-pošto (morda v vsiljeno pošto) prejeli avtomatsko kopijo prijave. Preverite podatke in počakajte na naše informacije za začetek, ki jih boste prejeli po e-pošti nekaj dni pred začetkom izbranega termina programa.

Zakaj se odločiti za plavanje pri nas?

Ker lahko skupaj dosežemo velik napredek v kratkem času.

VARNOST

Na tečaju oblikujemo homogene skupine in optimalno število vadečih na učitelja, da se otroci v skupini zabavajo in drug drugega motivirajo, hkrati pa učitelj poskrbi za red in disciplino ter individualen napredek vsakega otroka. Seveda bomo po priporočilih NIJZ ustrezno postopali in zadostili tudi ukrepom za zdravje vseh nas.

ZABAVA

Velik poudarek dajemo učenju skozi igro. Pomemben je tudi občutek napredka ter ponos ob usvojitvi novih spretnosti. Vse to predstavlja notranjo motivacijo za vedno nove uspehe v vodi.

PRILAGODLJIVOST

Zdravstvene, osebnostne, socialne in druge posebnosti niso ovira. Z dobro medsebojno komunikacijo bomo kos vsemu.

Pogosta vprašanja

Tečaj traja en teden. Kaj če otrok manjka kakšen dan?

Otrok bo manjkajoči dan/dneve lahko nadomestil v drugem terminu hitrih poletnih tečajev, ali pa v programu celodnevnih poletnih počitnic s plavanjem in gimnastiko. Skratka kadarkoli v poletnem času v kateremkoli od naših programov. Denarja za odsotnost ne vračamo. Odsotnost zaradi zdravniško opravičljivih razlogov bomo obravnavali individualno in se bomo dogovorili.

Kolikšna je starostna omejitev otrok za vpis v plavalni tečaj? Ali se tečaja lahko udeleži otrok mlajši od omejitve?

Starostna omejitev je 3 leta, vendar so otroci pri svojih letih različno dojemljivi za spremembo okolja, nove izkušnje, delo v skupini, odsotnost staršev itd. Z veseljem se potrudimo in ustrežemo vašim željam, vendar je le od pripravljenosti otroka odvisno ali bo na tečaju lahko sodeloval ali pa se ga bo udeležil, ko bo zrelejši.

Kaj je všteto v ceno tečaja in kako je s plačilom?

V ceno tečaja je všteta vstopnina na bazen, strokovno delo učiteljev plavanja, uporaba plavalnih pripomočkov, diploma ob koncu tečaja. Plačilo boste poravnali na podlagi poslanih informacij o plačilu, ki jih boste prejeli preko e-pošte pred začetkom tečaja. Plačate do pričetka tečaja.

Kakšna je cena za drugega otroka?

Cena tečaja je 90 EUR. Za drugega otroka v družini je 10 EUR popusta.

Kakšno bo nadomeščanje v primeru slabega vremena?

V primeru slabega vremena vas bomo o odpovedi tečaja obvestili še tisti dan. Nadomeščali bomo s podaljšanjem tečaja v naslednjem tednu oz. po dogovoru. V primeru, da bi prišlo do poletne plohe med tečajem, bomo s podaljšanjem nadomeščali naslednje dni.

Kaj o nas pravijo zadovoljni plavalci:

Biti učitelj, ki je sposoben izstopiti iz znanih okvirjev metod učenja otrok, se tudi sam pripravljen učiti v tem procesu ter sprejeti/slišati otroka s posebnimi potrebami, je dragocenost, ki jo Gaja ima. Pod njenim strokovnim in empatičnim pristopom je Leon premagal svoje strahove in neverjetno napreduje v plavanju. Renata D. iz Domžal

Odkar se poznam sem imela strah pred vodo. Nisem si predstavljala da bi sploh kdaj lahko plavala v globoki vodi. To je bila zame nočna mora. Pri 27ih letih sem se odločila da ta strah premagam. Gospo Gajo sem našla na internetu in ko sem jo poklicala sva se dogovorili za prvo uro tečaja plavanja. Nisem rabila več kot deset ur, ravno tako kot je predvidela že ob prvi uri. Azra R. iz Kamnika

Hči Maša (10 let) ima že od rojstva zelo rada vodo. Zato smo jo pri 2 letih starosti vpisali v prvi tečaj plavanja, delno tudi zaradi težav z hrbtenico. V tem času je spoznala kar nekaj plavalnih šol in vaditeljev oziroma učiteljev plavanja a pravi razcvet je doživela šele jeseni leta 2016, ko je začela vaditi z Gajo. Vanja M. iz Kamnika

Za vsa vprašanja, pomoč ali nasvete
se vedno lahko obrnete na nas.