Celoletna šola plavanja za otroke

Namenjena je predšolskim in šolskim otrokom, ki bi se radi
prilagodili na vodo, naučili plavati ali izboljšati svojo plavalno tehniko.
Celoletni učni načrt omogoča, da se otroci počasi in zanesljivo učijo, se pri tem zabavajo in vzljubijo vodo, plavanje in gibanje.

2.10.2018-23.4.2019,
bazen Cirius Kamnik

TERMIN:                              1x ali 2x tedensko                      torek 16:00-17:00            petek 15:30-16:30

že za 220 EUR za celo sezono
plačilo po obrokih       popust za brate in sestre

kopalke, brisača,
priporočljiva plavalna kapa za daljše lase

Ker vam v Plavalnem društvu Domžale prisluhnemo.

VARNOST in KVALITETA

Na tečaju oblikujemo homogene skupine in optimalno število vadečih na učitelja, da se otroci v skupini zabavajo in drug drugega motivirajo, hkrati pa učitelj poskrbi za red in disciplino ter individualen napredek vsakega otroka.

ZABAVA

Velik poudarek dajemo učenju skozi igro. Pomemben je tudi občutek napredka ter ponos ob usvojitvi novih spretnosti. Vse to predstavlja notranjo motivacijo za vedno nove uspehe v vodi.

PRILAGODLJIVOST

Zdravstvene, osebnostne, socialne in druge posebnosti niso ovira. Z dobro medsebojno komunikacijo bomo kos vsemu.

Kolikšna je starostna omejitev otrok za vpis v plavalni tečaj? Ali se tečaja lahko udeleži otrok mlajši od omejitve?

Starostna omejitev je 3 leta, vendar so otroci pri svojih letih različno dojemljivi za spremembo okolja, nove izkušnje, delo v skupini, odsotnost staršev itd. Z veseljem se potrudimo in ustrežemo vašim željam, ter bomo ob uspešnem sodelovanju otrok sprejeli tudi mlajše nadobudneže.

Cena in plačilo?

Celoletni program od začetka oktobra do konca aprila:

Vadba 1-krat tedensko:
Enkratno plačilo: 220 EUR
Plačilo v dveh obrokih: 2 x 115 EUR
Plačilo v treh obrokih: 3 x 80 EUR

Vadba 2-krat tedensko:
Enkratno plačilo: 400 EUR
Plačilo v dveh obrokih: 2 x 205 EUR
Plačilo v treh obrokih: 3 x 140 EUR

Bratje in sestre imajo 10% popust.

Ali lahko otrok predčasno zaključi program?

Seveda lahko. Vendar je optimalno, da se udeleži celotnega programa, saj bo le tako prejel vse potrebno znanje in se zabaval ob vseh igrah, ki se po dinamiki in težavnosti stopnjujejo skupaj z osvojenim znanjem.

Ali lahko v program vpišem otroka, ki je že dober plavalec in otroka, ki ne zna plavati in se vode boji?

Seveda. Otroke bomo razvrstili v skupine, kjer bodo napredovali v skladu z njihovim predznanjem in zmožnostmi. V primeru hitrega napredka predvsem starejših otrok, učitelji poskrbijo za ustrezno reorganizacijo skupin. Za drugega otroka dobite 10% popust.

Koliko otrok je v skupini z učiteljem?

Potrudimo se narediti čimbolj homogene skupine in takšne, da lahko učitelj kvalitetno dela z vsemi otroki v skupini in se jim tudi individualno posveti, kadar to potrebujejo. V Sloveniji je normativ 8 neplavalcev in 12 plavalcev na enega učitelja v skupini, vendar smo pri nas opazili, da najbolje delamo v povprečju 5-6 neplavalcev in 8-10 plavalcev v skupini. Odvisno je tudi od samih posameznikov, starosti, znanju plavanja otrok, ter nenazadnje količini vpisanih otrok. Vsekakor pa dajemo prednost kvaliteti učenja.

Galerija utrinkov